Dita nis me vonese dhe me nje “mesazh” per Ermalin dhe Francesken

Konkurentet jane ne gjume edhe pse tashme ka kaluar edhe mesdita. Vellai i madh, pasi ndez dritat ne dhomen e gjumit, vendos ne sfond muzike me ze te larte. Keshtu konkurentet fillojne te zgjohen njeri pas tjetrit.
Konkurenti i pare qe zgjohet eshte Edgari dhe pas tij edhe Ermali, Franceska dhe Liami. Liami fillon te kendoje me ze te larte dhe te ngacmoje konkurentet e tjere duke i zgjuar.

Ermali dhe Franceska kane fjetur bashke, ne te njejtin shtrat. Kjo ka bere qe dikush nga konkurentet te shkruaje nje mesazh per ata te dy. Ne pasqyren qe ndodhet siper shtratit te Ermalit dhe Franceskes shkruhet “PO FLEJNe BASHKe PeR AUDIENCe”. Shkrimi eshte shkruar me buzekuq dhe u referohet Ermalit dhe Franceskes te diskutuar shume per merdhenien mes tyre.

Konkurentet me ne fund zgjohen per te nisur nje dite te re brenda shtepise se Big Brother-it. Ata fillojne te shkembejne edhe biseda te shkurtra duke u marre me pergatitjet e mengjesit dhe higjenen personale.

Leave a Reply