Video Skandal – Ogreni thote se kam mikun brenda Big Brother

Shikoni Videon nga minuta 6.20 deri ne ne minuten e 7, kur Neda i thote po ty kush te tha nga i more vesh keto qe po thua, Ogreni thote kur i thashe atij qe i ka thene ajo….. dhe ai me tha sme duhet fare dhe nuk pyes se cfar lojerash ben Ermela…. Mos u merzit se jemi te sigurte qe jemi ne finale.

One response to “Video Skandal – Ogreni thote se kam mikun brenda Big Brother”

  1. ersela

    merjeta eshte kkkkkkkkkkkkkkk me e madhe e anglis ajo e ka akoma te dashurin angles mua me vjen keq per neden sepse ajo eshte njish

Leave a Reply